Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu echipa Flipper VET

Dr. Medic Veterinar Bălăşcău Bogdan

Absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Bucureşti în anul 2000, în prezent urmează o specializare în hemodializă.

Având numeroase participări la congrese de specialitate şi având o experienţă de 14 ani în domeniul chirurgiei, Dr. Bălăşcău Bogdan este un adevărat profesionist, capabil să ofere soluţii viabile de tratament chiar şi în cele mai complicate cazuri.

Este motivat de dragostea pentru animale şi de dorinţa de a schimba sistemul veterinar actual prin implementarea soluţiilor occidentale în tratarea animalelor din România.

Pasiunile sale sunt cititul, înotul şi tehnologia.

Dr. Medic Veterinar Ciocârlan Andra

Absolventă a Facultăţii de Medicină Veterinară Bucureşti în anul 2010 şi parte a echipei Flipper VET din 2008.

Un adevărat etalon al conduitei veterinare, Dr. Ciocârlan Andra este expertă în depistarea şi tratarea cazurilor clinice de complexitate majoră.

Din dragostea pe care o poartă pentru fiinţele necuvântătoare, a salvat şi adoptat de-a lungul timpului mai multe animale aflate într-un stadiu medical precar.

Este pasionata de călatorii alături de familie, de artă contemporană şi nu în ultimul rând, de animale.

Dr. Medic Veterinar Bătăiosu Alina

A absolvit în anul 2013 Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti, fiind un exemplu de ambiţie şi tenacitate pentru generaţia sa.

Grija, răbdarea şi atenţia pentru pacienţi sunt doar cateva dintre atuurile sale. Dr. Bătăiosu Alina este expertă în hematologie, biochimie şi dermatologie, acoperind totodata şi partea de cosmetică a Clinicii Flipper VET.

Este motivată de dorinţa de a ajuta cât mai multe animale.

Îi plac calatoriile, fotografia şi iubeşte animalele.