Povestea noastră

         FlipperVet este o clinică veterinară cu o experiență vastă în îngrijirea animalelor de companie. Avem peste 21 de ani de activitate și suntem mândri să oferim servicii medicale complete pentru animalele de companie. Echipa noastră de medici veterinari și asistenți specializați înțelege importanța legăturii strânse dintre animale și stăpânii lor și suntem dedicați să le oferim tuturor pacienților noștri cele mai bune îngrijiri și tratamente.
          La FlipperVet, avem cele mai noi echipamente și tehnologii pentru a ne asigura că animalele dumneavoastră primesc cele mai bune tratamente posibile. Oferim o gamă largă de servicii medicale, precum analize, examene preventive, vaccinări, tratamente, intervenții chirurgicale și servicii de grooming, toate realizate cu profesionalism și compasiune.
          Suntem mândri de condițiile noastre de spitalizare și pet hotel, care sunt la cel mai înalt standard și asigură confortul și siguranța animalelor noastre pe durata șederii lor. Avem o echipă dedicată și experimentată care va fi alături de animalele dumneavoastră de companie pe întreaga durată a spitalizării.
La FlipperVet, ne pasă de sănătatea și bunăstarea animalelor dumneavoastră și suntem onorați să putem fi parteneri în îngrijirea lor. Programați acum o consultație și vă vom arăta de ce suntem alegerea perfectă pentru animalele dumneavoastră de companie!
Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?