WhatsApp Image 2023-04-09 at 9.55.22 PM

          Groomingul reprezintă o componentă importantă a îngrijirii animalelor de companie și este esențial pentru menținerea sănătății și fericirii lor. La Clinica Veterinara FlipperVet, oferim o gamă largă de servicii de grooming pentru câini și pisici, asigurând astfel că animalul dumneavoastră de companie este curat, bine îngrijit și sănătos.

          Groomingul include o serie de servicii, cum ar fi tunderea blănii, perierea, spălarea și curățarea urechilor și ochilor. Este important să ne asigurăm că toate aceste servicii sunt efectuate cu grijă și atenție pentru a preveni rănirea animalului dumneavoastră de companie. De aceea, la Clinica Veterinara FlipperVet, toate aceste servicii sunt efectuate de personal specializat și cu experiență în îngrijirea animalelor.

          Un alt serviciu important oferit de Clinica Veterinara FlipperVet este spălarea și curățarea dinților animalului de companie. Igiena orală este esențială pentru sănătatea animalelor de companie și poate preveni apariția unor afecțiuni precum gingivita sau boala parodontală. Personalul nostru veterinar poate oferi sfaturi și recomandări cu privire la igiena orală a animalului dumneavoastră de companie și poate efectua curățarea dinților în mod corespunzător.

          De asemenea, la Clinica Veterinara FlipperVet oferim și tratamente de întreținere a pielii și blănii, inclusiv băi cu șamponuri specializate și tratamente de hidratare. Aceste tratamente pot ajuta la prevenirea problemelor de piele precum mâncărimea, uscăciunea sau descuamarea și pot ajuta la menținerea unui aspect sănătos și strălucitor al blănii animalului de companie.

          În concluzie, groomingul reprezintă o componentă importantă a îngrijirii animalelor de companie și este esențial pentru menținerea sănătății și fericirii lor. La Clinica Veterinara FlipperVet, oferim o gamă largă de servicii de grooming, asigurând astfel că animalul dumneavoastră de companie este bine îngrijit și sănătos. Personalul nostru veterinar are experiență și cunoștințe avansate în îngrijirea animalelor și poate oferi sfaturi și recomandări cu privire la îngrijirea animalului dumneavoastră de companie. Veniți la Clinica Veterinara FlipperVet pentru a vă asigura că animalul dumneavoastră primește îngrijirea pe care o merită!

Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?