Produsele se livrează în toată România.

Termenul de livrare a unei comenzi de către societatea SC FLIPPER TRADING CO SRL este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, în funcție de localitatea de destinație.

Flipeer-Vet.ro expediază comenzile prin curier rapid: Fan Courier

Livrare în Europa:

Putem livra în Europa prin Fan Courier, dar datorită situației actuale, prețurile transportului tot cresc. Până nu se stabilizează, nu putem pune un preț pentru shipping extern. Dacă vrei să comanzi din altă țară, dă-ne un mail la office@flipper-vet.ro , spune-ne adresa ta și ce vrei să comanzi, iar noi revenim cu un cost pentru transport.

Costuri livrare (Cont Client):

Observații:

Vă rugăm verificați integritatea ambalajului coletului în momentul primirii acestuia. Dacă ambalajul prezintă deteriorări, solicitați întocmirea unui Proces Verbal de către reprezentantul firmei de curierat. Dacă în interiorul coletului se va regăsi un produs deteriorat, acesta se va putea returna împreună cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare. După predarea coletului către curier, veți primi un e-mail de confirmare care va conține AWB.

RETUR

Produsele achiziționate la distanță (online/telefonic) se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denunțare unilaterală). Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 30 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Singurele condiții sunt ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat și să completați formularul de retur online, prin contul tău sau prin flipper-vet.ro/formular-de-retur/. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări, lipsă etichete, dacă au fost purtate sau spălate sau alte semne de uzură. Reambalarea se face în ambalajul original. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi retrimis către cumpărător, acesta suportând și cheltuieli suplimentare de transport.

Dacă coletul retur este expediat prin alt serviciu de curierat decât Fan Courier, va fi refuzat și se va întoarce către consumator, acesta din urmă fiind responsabil de plata transportului.

Produsele NU se vor returna cu POȘTA ROMÂNĂ!

NU primim colete cu ramburs!

În maxim 15 zile de la data returnării, vom înapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar. Pentru acest lucru, avem nevoie de codul dumneavoastră IBAN, alcătuit din 24 de caractere și de numele titularului de cont. Toate aceste informații vor fi completate în formularul de retur de mai jos.

Înainte să comanzi, gândește-te dacă ai timp să ridici coletul. Dacă nu apuci să ridici coletul, ia în considerare materiale irosite pentru ambalare, mașini în trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregătesc produsul ca mai apoi să-l despacheteze și, mai ales, gândește-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?