Politica de Confidențialitate și Protecția Datelor Personale

Introducere

SC Flipper Trading Co SRL (denumită în continuare „noi”, „compania” sau „noastră”) se angajează să protejeze intimitatea și securitatea datelor personale ale vizitatorilor și clienților (denumit în continuare „dumneavoastră” sau „utilizatorul”) care accesează website-ul flipper-vet.ro. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgam și protejăm datele personale conform cu Regulamentul General privind Protecția Datelor („GDPR”).

Datele Personale pe care le Colectăm

  • Date furnizate de utilizator: Colectăm și procesăm date personale pe care ni le furnizați direct prin completarea formularelor de pe site-ul nostru sau prin comunicare directă prin email sau telefon. Aceste date pot include, dar nu se limitează la, numele dumneavoastră, adresa de email, numărul de telefon și adresa de livrare.
  • Date colectate automat: Atunci când vizitați website-ul nostru, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră și despre modul în care interacționați cu site-ul nostru. Aceste date pot include adresa IP, tipul dispozitivului, browserul utilizat și date de utilizare.

Utilizarea Datelor Personale

Utilizăm datele personale colectate pentru a:

  • Procesa și livra comenziile plasate pe site-ul nostru.
  • Comunica cu dumneavoastră în legătură cu comenzi, întrebări și cereri.
  • Îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe website-ul nostru.
  • Respecta obligațiile legale și reglementările aplicabile.

Divulgarea Datelor Personale

Nu vindem, nu închiriem și nu divulgăm datele personale ale utilizatorilor noștri terților pentru scopuri de marketing fără consimțământul explicit al utilizatorului. Putem divulga datele personale către terțe părți în scopuri legale, pentru a respecta cerințele legale, pentru a proteja drepturile și proprietatea noastră sau în alte cazuri prevăzute de lege.

Securitatea Datelor

Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare, accesului neautorizat, modificării sau distrugerii. Cu toate acestea, nicio metodă de transmisie prin internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură. Prin urmare, nu putem garanta securitatea absolută a datelor dumneavoastră personale.

Drepturile Dumneavoastră

Conform GDPR, aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere, restricționare și portabilitate a datelor personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale și dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragere.

Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de datele personale și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la:

  • Email: office@flipper-vet.ro
  • Telefon: 0721000112

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă încurajăm să revizuiți această pagină pentru a fi la curent cu ultimele informații privind practicile noastre de confidențialitate.


.

Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?