download

          Radiografia, ecografia abdominală și examenul cardio sunt trei dintre cele mai importante investigații medicale pe care le poate efectua un veterinar în ceea ce privește îngrijirea animalelor de companie. La Clinica Veterinara FlipperVet, aceste investigații sunt efectuate de medici veterinari experimentați și cu ajutorul echipamentelor medicale de înaltă calitate, asigurând astfel un diagnostic precis și o îngrijire corespunzătoare pentru animalul dumneavoastră de companie.

          Radiografia este o procedură medicală care utilizează razele X pentru a crea o imagine a structurii interne a animalului de companie. Aceasta poate fi folosită pentru a detecta afecțiuni cum ar fi fracturile, tumori sau boli pulmonare. O radiografie poate fi, de asemenea, utilă pentru a verifica dacă un animal a înghițit obiecte sau alte substanțe străine.

          Ecografia abdominală este o procedură neinvazivă care utilizează unde sonore pentru a crea imagini ale organelor din interiorul corpului animalului de companie. Aceasta poate fi folosită pentru a detecta afecțiuni ale organelor interne, precum boli hepatice, boli renale sau inflamații ale pancreasului. Ecografia poate fi, de asemenea, utilă pentru a detecta sarcina și pentru a monitoriza starea de sănătate a fătului.

          Examenul cardio este o evaluare a sistemului cardiovascular al animalului de companie. Acesta poate fi folosit pentru a detecta boli ale inimii sau ale vaselor de sânge, precum insuficiența cardiacă sau bolile arteriale. Examenul cardio poate fi, de asemenea, util pentru a monitoriza starea de sănătate a animalului de companie și pentru a ajuta la prevenirea unor probleme de sănătate.

          În final, aceste investigații medicale sunt esențiale pentru a monitoriza starea de sănătate a animalului de companie și pentru a detecta afecțiuni la timp. Prin efectuarea radiografiei, ecografiei abdominale și examenului cardio, medicii veterinari de la Clinica Veterinara FlipperVet pot detecta probleme de sănătate în stadiile incipiente și pot interveni rapid pentru a îmbunătăți starea de sănătate a animalului dumneavoastră de companie. Asigurându-vă că animalul dumneavoastră primește îngrijirea medicală adecvată, veți putea să-i oferiți o viață lungă și sănătoasă

Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?