20221223_115135

          Spitalizarea și cazarea animalelor de companie este o necesitate atunci când acestea suferă de afecțiuni sau au nevoie de tratament de urgență. La Clinica Veterinara FlipperVet, ne asigurăm că animalele noastre de companie sunt tratate cu cele mai bune servicii de spitalizare și cazare, asigurând astfel că se recuperează rapid și în siguranță.

          Cu camere specializate și confortabile pentru animale de companie, ne asigurăm că patrupedul sau pisica dvs. primește atenția și îngrijirea necesare în timpul șederii lor la Clinica Veterinara FlipperVet. Camerele noastre sunt dotate cu saltele confortabile, așternuturi și jucării pentru a asigura confortul animalului dumneavoastră de companie. De asemenea, camerele sunt încălzite și ventilate pentru a asigura o temperatură confortabilă și o circulație adecvată a aerului.

          Personalul nostru veterinar monitorizează animalele noastre de companie 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a se asigura că acestea sunt în siguranță și primesc tratamentul adecvat. De asemenea, în cazul în care animalele au nevoie de medicamente sau alimente speciale, ne asigurăm că acestea sunt administrate în mod corespunzător și în conformitate cu recomandările medicului veterinar.

          Clinica Veterinara FlipperVet se asigură că toate camerele sunt curate și igienizate cu produse de calitate superioară, pentru a se asigura că animalele noastre de companie rămân într-un mediu curat și sigur în timpul șederii lor la clinica noastră.

          În plus, pentru a asigura că animalele noastre de companie rămân active și se simt confortabil în timpul șederii lor la Clinica Veterinara FlipperVet, oferim și zone de joacă și plimbare, unde acestea pot interacționa cu personalul nostru veterinar și cu alți animale de companie.

          În concluzie, la Clinica Veterinara FlipperVet, spitalizarea și cazarea animalelor de companie sunt gestionate cu grijă și profesionalism, pentru a asigura siguranța, confortul și recuperarea rapidă a animalelor. Personalul nostru veterinar are experiență și cunoștințe avansate în îngrijirea animalelor și poate oferi sfaturi și recomandări cu privire la îngrijirea animalului dumneavoastră de companie. Veniți la Clinica Veterinara FlipperVet pentru a vă asigura că animalul dumneavoastră primește îngrijirea pe care o merită!

Deschide chatul
Buna!
Cu ce te pot ajuta?